Album ‘A Classic Love Message vol 2’ met vocals van negen zangers

VS Productions en MusicPro4u hebben een reeks van zangers bijeen gebracht middels een muziekproject. De krant verneemt het volgende van Vidjai Sheombar.

Het album ‘A Classic Love Message vol 2’ staat al gereed voor release op 20 januari. Het is een album met 15 cover songs. Het is een project geworden met een reeks van artiesten waaronder Niezaam, Sagar, Oemar Wagid Hosain, Ibo, Steven, Shoenemoen Wagid Hosain, Ishand, Amiet uit Nederland en uit Suriname Prashant Ramjatan in samenwerking met Devin Beats, Devin Gobind die heeft gezorgd voor de opnames. Shoenemoen Wagid Hosain is belast geweest met het muzikale gedeelte.

A Classic Love Message vol 2 zal in Suriname slechts verkrijgbaar zijn bij Satish Music Center. Het gaat hierbij om vocals van negen verschillende zangers en cover van golden oldies. VS Productions en MusicPro4u hebben inmiddels een demo vrijgegeven op YouTube:

Steven Baitali heeft ook gewerkt aan een ander cover song, Tere Bagairr  die is uitgebracht met een bijbehorende videoclip. Ook een muziekproject van VS Productions. ‘A Classic Love Message vol 2’ zal ook via streamingsdiensten te beluisteren zijn na de officiële release zoals staat gepland. We spreken van een album voor alle muziekliefhebbers met welbekende artiesten aldus Vidjai Sheombar in een gesprek. 

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!