Muziekprojecten van SASRA en voornemens voor dit jaar

SASRA bestaat sinds 2011, het bedrijf Sasra Media vanaf 2015. Zij weten de gemeenschap steeds te entertainen met hun producties. Het jaar 2021 is voor SASRA Team een geweldig en vruchtbaar jaar geweest als het gaat om muziekprojecten. De krant verneemt het volgende van Aj Sasra.

Onder enkele releases van het afgelopen jaar in de maand december vallen de Bubble Mashup en Sula. Bubble Mashup met vocals van Raveen Khoesial,  Tigri Sasra en AJ Sasra. Een mix van stukjes uit bestaande Bollywood songs, en op speciaal verzoek een stuk bij gedaan van het nummer ‘Angel Eyes’, origineel gedaan door Raghav in samenwerking met Jucxi & Frankey Maxx. Ook een stuk van het lied ‘Murder She Wrote’ komt voor in de mashup.

Het jaar 2021 heeft het team afgesloten met het muziekproject ‘Sula’.

Het is een samenwerking geweest met Zagazai dupa. Tigri Sasra heeft het refrein voor Sula zelf op papier gezet.  Zagazai dupa bracht een bezoek aan Sasra betreffende een ander muziekproject. Naderhand kwam het team op het idee voor een samenwerking. Sula is een song met een tropisch vibe en valt goed in de smaak bij het publiek. De views gaan hard en Sasra hoopt op meer. Met ondersteuning van B singh Trading kon de studio omgetoverd worden en werd een beach vibe gecreëerd. Een ander deel is op een voetbalveld opgenomen. Het muzikale gedeelte ligt steeds in handen van Devin Gobind, meer bekend als Devin Beats. 

Voor het jaar 2022 staan op agenda short movies, videoclips, Bollywood covers en artiesten tekenen. Sasra richt de focus op uitbreiden van het team en ook om op de planken te staan. De bedoeling is om harder te werken en meer werk van Sasra Media te lanceren. Ook namens Sasra, maakt u allen het beste van het jaar 2022.

 (Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!