Kunstenaar Anand Dwarka’s nieuwste schilderij en plannen

De bekende kunstenaar Anand Dwarka zit niet stil, maar is continue bezig met het werken aan nieuwe schilderijen. Het meest recente schilderij van hem omschrijft de kunstenaar als volgt. 

“Dit stuk is geschilderd met paletmes acryl en olieverf op canvas doek. Hier is uitgebeeld dat wegens corona een vrouw diep in het bos is verdwenen. Na een jaar kijkt ze richting stad. Ze heeft in gedachten namelijk, wanneer komt de tijd om weer bij de familie te zijn en het uitgaanscentrum te mogen bezoeken”, aldus Anand. 

Verder onthult de kunstenaar dat hij voorbereidingen aan het treffen is voor zijn aankomende solo expositie met al thema social media. Hierbij mogen kunstliefhebbers werken verwachten waarin Anand laat zien dat men voor het leggen van contact met de Covid-situatie gebruik maakt van apps in een mobiel, videocall bellen en skype met een tablet. De solo expositie staat gepland voor de maand juli en zal plaatsvinden in het centrum van Paramaribo.

In oktober zal Dwarka het district Nickerie weer aandoen met een sociaal project, dit na belofte aan de districtscommissaris gedurende zijn laatste bezoek aan Nickerie met een expositie. 

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!