Sally The Rising Star blikt terug op 2021

Stand-up comedian Sally is niet vergeten door het publiek. Dit blijkt uit video’s van haar optredens die viraal gaan op social media en ook op TikTok gebruikt men de audio om creativiteit te uiten en hun eigen contents te maken. De stand-up comedian blikt terug op het jaar 2021 en geeft het volgende mee in gesprek met de krant. 2021 was heel turbulent voor Sally. De comedian heeft een zwaar ongeluk gehad, been gebroken en was daardoor 6 maanden uitgeschakeld. 

“Wat optredens betreft was het helemaal stil. Er waren wel wat privéfeestjes waar ik ingehuurd werd voor entertainment. Maar, dat is niet wat ik eigenlijk gewend was. In oktober werd ik gecontracteerd door Destiny Events voor optredens in Nederland (december 2021), maar vanwege de nieuwe Covid-maatregelen die de Nederlandse regering had aangekondigd met betrekking tot de pandemie werd die tour on hold gezet. Het is nu dan weer afwachten wanneer ik kan afreizen. Voor 2022 hoop ik dat het geen verloren jaar wordt voor ons als artiesten. Ik heb heel veel in mind, maar als de situatie onveranderd blijft dan kan ik daar ook niks aan doen. Het jaar is pas twee weken oud, laten we hopen en bidden dat het weer goed komt in de wereld. Mijn boodschap aan een ieder is: Let goed op jezelf en thans for the support”, aldus Sally.

De comedian heeft acht producties gedaan met Sambel Trasie, elk stuk was door Sally geschreven. Een ander hoogtepunt van Sally’s carrière was in december 2019 haar eerste solo show. 

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!