Cocktail The Band lanceert eerste videoclip voor 2022 met nieuwe aanwinst

Cocktail The Band is een muziekformatie uit Amsterdam, Nederland. De krant verneemt het volgende door tussenkomst van promotor Sjakier Jabbar van Local Pokoes. Cocktail The Band staat onder leiding van Beta Kalpoe en heeft een update voor alle muziekliefhebbers. Met de nieuwste videoclip getiteld Cocktail The Band •”New Wave” tracht het team een intrede te maken in de Dutch (Desi) Urban Scene. Het is een productie met vocals van hun nieuwe aanwinst leadzanger Sagar Raghoenath. 

“Producer Jermeen zat al enig tijd met het idee om Urban te koppelen aan Bollywood. Samen met Rinesh, hebben zij ervoor gekozen om die track op deze manier vorm te geven en met deze vibe uit te brengen. Het is tijd om de Hindi-Pop een andere wending te geven, voor deze keer geen Soca, Chutney, R&B of Soul, maar A View From The Third Eye”, vertelt toetsenist Jermaine Kalpoe.

“Met deze release willen we laten zien hoe het ook kan. Onze scene is niet zo heel groot, terwijl muziek voor een ieder toegankelijk is. Met ‘A New Wave’, proberen wij als Hindoestaanse band een intrede te maken in de Dutch (Desi) Urban Scene. Hindoestaans/Bollywood muziek is voor ons leuk om te maken en te luisteren en hopen met deze sound een breder publiek te bereiken dan alleen Hindoestanen & Surinamers”, zegt Rinesh Ramgoelam in een gesprek. 

Muziekliefhebbers mogen binnenkort de introductie van een chutney zanger verwachten, die al enige kilometers heeft gemaakt in onze muziekwereld. De muziekgroep heeft ook samenwerkingen in Suriname en benadrukt het volgende. Met partners vanuit Suriname als Radjoe The Boss Promotions, KRS Royal en Sjeshie Ramkhelawan (Dance Machine) zien zij het jaar 2022 als een enorme uitdaging en zullen gezamenlijk met de gehele muziekformatie leuke en vooral swingende nummers uitbrengen. 

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!