Sociaal project door Pageant Sisters en kunstenaar Rahied Abdoel

De Pageant Sisters en kunstenaar Rahied Abdoel zijn een samenwerking aangegaan voor een sociaal project. Dagblad Suriname verneemt, dat het geheel een initiatief is van Rahied Abdoel, Sylvani Munshi en Miss Nepal 2021. Abdoel heeft een schilderij ter plekke vervaardigd en die is te koop aangeboden. De opbrengsten zijn bestemd voor Stichting Hoop voor Kinderen. 

Sylvani Munshi zegt: “We wilden graag het jaar inluiden met een sociaal project. En het is ons manier om iets terug te doen voor de kinderen van Stichting Hoop voor Kinderen. Hierbij hebben we ondersteuning gehad van meerdere Pageant Sisters.  Ook het feit dat wij liefde naar de kinderen vooral uitstralen. De keuze door de initiatiefnemers is gevallen op Stichting Hoop voor Kinderen, omdat ze heel speciaal is. Het gaat om jongens en meisjes die verstoten zijn door hun ouders, wiens ouders overleden zijn aan het HIV-virus, kinderen die zelf HIV positief zijn of kinderen die mishandeld of misbruikt zijn. Het aanbod is gedaan via social media en in het weekend zal het bedrag ontvangen worden en daarna volgt maandag de overhandiging aan Hoop voor Kinderen”, aldus  Sylvani Munshi

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!