YBM Mufasa en de muziekwereld

YBM MUfasa is jong getalenteerde artiest die momenteel werkt aan zijn EP getiteld ‘Systeem’. De krant verneemt het volgende van Mc Vuure.

De zanger heeft alvast een single gelanceerd in samenwerking met Digital Vincent Studio. De artiest stapte naar de studio voor afspraken betreffende zijn album en kreeg een gearrangeerde beat te horen. Daardoor raakte hij gemotiveerd en ging meteen de studio in voor zijn muziekproject. Hij is een jongen afkomstig uit Sipaliwini en is opgegroeid in Paramaribo. Met zijn muziek wil hij jongeren motiveren om niet thuis te zitten om iets te doen want alles kan binnen een seconde veranderen en dat hoor je precies in zijn songs. De artiest legt zijn focus niet alleen op muziek, maar is ook een harde werker.

Muziek ziet hij als een manier om dichter bij het publiek te komen. YBM MUfasa belooft te blijven werken aan muziekprojecten en is een samenwerking aangegaan met Mc Vuure voor promotie. 

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!