Xaviera Jessurun: “Er is een tijd van babbelen en een tijd van mouwen opstropen en hard werken”

“Wij zijn het die nu richting geven aan onze toekomst”

De nieuwe president-commissaris van de Surinaamse Luchtvaart Maatschappij (SLM) stelt dat er een tijd is van babbelen en een tijd van mouwen opstropen en hard werken. Volgens haar zijn wij het die nu richting geven aan onze toekomst. Eergisteren is zij formeel benoemd tot de nieuwe president-commissaris  bij de flag carrier van het land. 

We gaan dat samen moeten doen

Jessurun stelt via social media: “Er is een tijd van strijden. Er is een tijd van babbelen. Er is een tijd van de mouwen opstropen en hard werken. Ik heb weloverwogen besloten nu een actieve bijdrage te leveren in een mij niet onbekende sector. Ik hoop op vertrouwen en wens dat nog velen ook echt een bijdrage gaan leveren aan de opbouw van ons land, als rechtgeaarde Surinamers. Uiteindelijk zijn wij het die nu richting geven aan onze toekomst.We gaan dat samen moeten doen”, aldus Jessurun.

Op social media was er, naast felicitatie boodschappen voor Jessurun, die van huis uit luchtvaartdeskundige is, ook veel spot. Diverse personen stelden dat de benoeming van Jessurun een beloning is voor het activisme en de ‘Stem Slim campagne’ die Jessurun voor de verkiezingen heeft gevoerd. 

Nieuwe commissarissen 

“Tijdens een Bijzondere Algemene Vergadering van Aandeelhouders, door de aandeelhouders van de SLM, is het ontslag van de heren R. Pahladsingh, C. Cairo en J. Gummels formeel geaccepteerd. Op deze bijzondere vergadering is mevrouw X. Jessurun benoemd tot de nieuwe President-Commissaris van de SLM. Ook werden de heren M. Sewgobind en R. Ravenberg benoemd tot raadsleden. Wij wensen hen succes toe en kijken uit naar een prettige en succesvolle samenwerking”, aldus SLM CEO Paul de Haan donderdag in een circulaire.

SAM

error: Kopiëren mag niet!