Zanger Shivayet Dhonre’s nieuwste videoclip ‘Desi Dil Mashup’

‘Desi Dil Mashup’ met de vocals van Shivayet Dhonre is gelanceerd met een bijbehorende videoclip. De zanger vertelt het volgende in gesprek met de krant. Het is een combinatie van verschillende Bollywood love songs, onder andere ‘Phir Bhi Tumko Chaahunga’, ‘Mile Ho Tum Humko’, ‘Filhall’, ‘Sajna Aa Bhi Ja’, ‘Dil Ko Karaar Aaya’, ‘Dil Todne Se Pehle’ en ‘Jane Wale Laut Kar Tu Aaya Kyon Nahi’. Het project is voltooid in samenwerking met Devin Gobind, meer bekend als Devin Beats die gezorgd heeft voor het muzikale gedeelte en de video opname is gedaan door SASRA, onder leiding van AJ en Tigri. 

“Dit project heb ik als heel bijzonder ervaren, omdat het mijn eerste project is geweest met een selectie van zeven liederen waarvan de delen zijn opgenomen om een lied te vormen. Dit lied is te zien op mediakanalen als Facebook en Youtube”, aldus Shivayet Dhonre

‘Desi Dil Mashup’ is in de eerste week van het nieuwe jaar gelanceerd, dit is een hint naar alle muziekliefhebbers, fans en volgers, dat er nog meer aankomt in 2022. 

In het jaar 2016 deed Shivayet Dhonre zijn intrede bij de muziekformatie The Chutney Brothers onder leiding van Surinder Sewradj. Bij de Chutney Brothers heeft hij ongeveer 3 jaren door het zingen van Indiase muziek zijn stem laten horen. Op zijn 20e bracht hij zijn eigen geschreven lied uit. Vervolgens heeft hij gewerkt aan een aantal muziekprojecten, cover songs. 

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!