Virale video is niet van Aryan Khan

Netizens denken dat een virale video van een man die in het openbaar urineert, de zoon van Shah Rukh Khan is, Aryan Khan. Een video van een man die in het openbaar urineert op een luchthaven is viraal gegaan op social media en netizens beweren, dat de video van de zoon van Shah Rukh Khan, Aryan Khan, is. Volgens berichten is de man die in de clip te zien is ‘Twilight’-acteur Bronson Pelletier. In een dronken toestand had hij in 2012 op de vloer van de lobby van de internationale luchthaven van Los Angeles geplast.

De clip wordt echter op social media gedeeld met tweets zoals ‘2019 Een andere versie van #AryanKhan in de VS. Ook hij is een drugsverslaafde, hij kon zijn urine niet onder controle houden in de luchthavenlobby/passage, plast in de open lucht. #SameerWakhende Zindabad’

Sommigen namen ook hun respectieve social media-accounts om te verduidelijken dat de man in de video niet de zoon van Shah Rukh Khan is. Een gebruiker schreef: ‘Dit is niet Aryan Khan. Dat is een willekeurige kerel, verpest zijn naam alsjeblieft niet. Mens zijn.’

Aryan werd op 3 oktober gearresteerd door het Narcotics Control Bureau (NCB) nadat ze een vermeend ravefeest hadden overvallen op een luxe cruise naar Goa in Mumbai. Na een aanvankelijke hechtenis van de NCB, werd de sterzoon in de Arthur Road-gevangenis geplaatst. Hij werd op borgtocht vrijgelaten door het Bombay High Court onder voorwaarden. Onlangs, volgens Google India’s ‘Year in Search’, kwam Aryan Khan naar voren als de op één na meest gezochte beroemdheid op Google in 2021.

Ook in Suriname volgen wij de Bollywood en Hollywood acteurs. Dagblad Suriname vroeg aan enkele artiesten hun mening over het gebeuren. De meeste hebben aangegeven dat de persoon in de video niet Aryan Khan is. Dit blijkt ook uit berichtgevingen van buitenlandse media. Een bekende zangeres gaf haar mening. “Betreffende schade aan de naam, men zal altijd wat te zeggen hebben, dus jij moet er maar voor zorgen dat het je niet beïnvloed. De persoon in de video is duidelijk dronken,  alcoholische dranken zijn niet goed dus als je het drinkt, drink met mate of drink helemaal niet (beter voor je gezondheid).”

error: Kopiëren mag niet!