Vader van Vishal Dadlani overlijdt op 79-jarige leeftijd; Covid-19-positief geteste muziekcomponist schrijft emotionele post

De vader van muziekcomponist Vishal Dadlani is overleden. De componist plaatste een emotionele post waarin staat, dat hij niet weet hoe hij moet leven na de dood van zijn vader. Hij voelde zich ook hulpeloos, omdat hij zijn moeder niet kon ontmoeten, omdat hij ook Covid-19-positief testte en zich in quarantaine bevindt.

In zijn lange post op Instagram onthulde hij: “Shri Moti Dadlani (12 mei 1943 – 8 januari 2022). Ik heb gisteravond mijn beste vriend verloren, de aardigste en aardigste man op aarde. Ik had geen betere vader kunnen wensen, of een beter persoon om mijn leraar voor het leven te zijn. Alles wat goed in mij is, is slechts een bleke weerspiegeling van hem. Hij lag de afgelopen 3/4 dagen op de IC (vanwege een galblaasoperatie die slecht ging) maar Ik ga niet vanaf gisteren, omdat ik positief getest ben op Covid. Ik kan mijn moeder niet eens vasthouden in haar moeilijkste tijd. Het is echt niet eerlijk.”

“Gelukkig kan mijn zus alles met veel meer kracht aan dan ik zou kunnen opbrengen. Ik weet niet hoe ik in een wereld zonder hem moet leven. Ik ben helemaal de weg kwijt”, schreef hij op Instagram.

Een dag geleden deelde Vishal Dadlani op zijn Instagram-account het nieuws dat hij positief was getest op coronavirus. “Dit is voor iedereen die de afgelopen week of 10 dagen met mij in contact is geweest. Helaas heb ik, ondanks alle voorzorgsmaatregelen, Covid positief getest. Op geen enkel moment, behalve tijdens wekelijkse opnames (waar alle testprotocollen werden gevolgd zover ik weet), heb ik iemand ontmoet zonder masker op. Voor zover ik weet heb ik ook niets ongewassen aangeraakt. Mijn symptomen zijn relatief mild, maar nog steeds behoorlijk slopend. Wees alsjeblieft voorzichtig”, schreef hij.

error: Kopiëren mag niet!