Nieuwe release ‘Dil Ko Karaar’ van zanger Rohid Chedie

De nieuwste release met vocals van zanger Rohid Chedie gaat viraal op social media. Chedie vertelt het volgende in gesprek met Dagblad Suriname. Muziekproject ‘Dil Ko Karaar’ is tot stand gekomen door samenwerking met Devin Beats, Devin Gobind die heeft gezorgd voor het muzikale gedeelte en de clip is in orde gemaakt door Master Viroe. Het is een mix van stukjes uit de originele songs ‘Dil Ko Karaar Aaya’, ‘Raataan Lambiyan’ en ‘Pehli Nazar Mein’.

Voor promotie van zijn muziekproject heeft de artiest op audio van ‘Dil Ko Karaar’ een TikTok gemaakt. Daarnaast wordt de audio vanaf de release steeds gebruikt op de populaire app en gedeeld op andere social platformen door fans en muziekliefhebbers.

“Als artiest is het om trots te zijn als je alle waardering krijgt van fans en vind het gewoon top, dat ik zoveel liefde mag ontvangen op deze wijze in de scene.”

Vermeldenswaard is, dat de artiest meer aankomende projecten op zijn agenda heeft staan. Rohid is momenteel lid van muziekformatie Starzz Showband Suriname. Een bijzondere dank namens de zanger gaat uit naar iedereen voor de support, Sikander Bechoe voor het afdraaien van ‘Dil Ko Karaar’ op de radio, alle fans en sponsoren. 

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!