Latin King Johan Misiedjan scoort plaat van het jaar en krijgt Nationale Top40 Suriname Record Award

De bekende Latin King Johan Misiedjan heeft weer mooi nieuws te delen met alle muziekliefhebbers. De krant verneemt het volgende van hem.

Master Johan Misiedjan heeft met zijn bachata song Mi Lobi Wi de plaat van het jaar gescoord bij drie stations namelijk Radio 10, radio SRS en radio Boskopu. Hij is daarmee de eerste artiest die in Suriname zo sterk heeft gescoord met hetzelfde lied. The Latin King heeft op 1 januari 2022 ook nog de Nationale Top40 Suriname Record Award ontvangen. Met Mi Lobi Wi heeft hij 13 weken op nummer 1 gestaan in de Top40 en breekt daarmee alle records vanaf het ontstaan van deze nationale Surinaamse hitlijst. De artiest is op Facebook en Instagram te volgen

“Ik had met Mi Lobi Wi gehoopt, dat mijn dank aanvaard zou worden want het is puur voor mijn geliefden en de fans, dus nu weet ik dat ik nog steeds vele geliefden en fans heb”, aldus Johan Misiedjan.

De zanger, die nu ook de eerste nummer 1 van 2022 scoort in Suriname met zijn tweede bachata nummer ‘Waka Bun’, begint het nieuwe jaar heel erg goed op muzikaal gebied. Waka Bun is in november 2021 uitgekomen en staat bij radio Boskopu en de Nationale Top40 Suriname op nummer 1.

De tekst van Waka Bun is erg emotioneel, want het gaat over het kwijtraken van een geliefde en dat overkomt ons allemaal weleens, zegt de artiest. “Het gemis van een belangrijke persoon in jouw leven kan gevuld worden met de muziek en daardoor het leed verzachten.” Misiedjan hoopt met dit lied een ieder te ondersteunen die nog iets te verwerken heeft. Voor Waka Bun is al een videoclip opgenomen die te zien is via alle Surinaamse TV stations en YouTube.

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!