Het gezin van Sonu Nigam positief getest op Covid-19

Zanger Sonu Nigam, zijn vrouw Madhurima en zoon, zijn positief getest op Covid-19. In een Instagram-video onthulde de acteur, dat hij het virus heeft opgelopen en zich momenteel in Dubai bevindt. In de video onthulde de zanger, dat hij naar Bhubaneshwar zou gaan voor de shoot van een show, wat hij nu niet zal en kan doen, omdat hij in quarantaine is.

Hij onderschreef de video met de woorden: “Ik heb Covid+ getest. Gelukkig nieuwjaar 2022 aan de uitgebreide familie.” Hij zei in de video: “Ik ben in Dubai. Ik moest naar India komen om in Bhubaneswar op te treden en te schieten voor Super Singer seizoen 3. Ik heb mezelf laten testen, ik was positief. Ik werd opnieuw getest, ik was nog steeds positief en werd opnieuw getest, maar mijn resultaten waren positief. Maar, ik denk dat mensen ermee zullen moeten leven.”

Hij voegde toe in de video: “Mijn keel is ook goed. Maar, ik heb medelijden met de mensen die door mij met verlies te maken hebben gehad. Het verspreidt zich erg snel. Ik heb medelijden met ons, omdat het werk net is begonnen. Ik heb medelijden met de mensen die verbonden zijn met theaters en ook voor de filmmakers. Omdat het werk van de afgelopen twee jaar wordt aangetast. Maar, hopelijk komt het goed.”

error: Kopiëren mag niet!