Animo voor filmbezoek goed bij heropstart van TBL Cinemas

TBL Cinemas heeft haar deuren sinds december weer geopend voor het publiek. Rachel Gonsalves, Maintenance & IT Manager, zegt in gesprek met Dagblad Suriname, namens directeur Erwin Emanuels, dat de opkomst aan het begin van de openstelling zeer goed was, doordat de helft van het aantal beschikbare zitplaatsen wordt verkocht. In het bijzonder was de film ‘Spider-Man No Way Home’ veelal uitverkocht. De december drukte is inmiddels voorbij en de opkomst is nu matig.

Voor het vlot verlopen van de dagelijkse operatie binnen de bioscoop attendeert het team van TBL Cinemas ook op het volgende via hun Facebookpagina:

“Houdt u zich aan de algemene Covid-regels met name: 1,5 meter tussenafstand aanhouden, Temperatuur laten opnemen, handen ontsmetten, mond- en neuskap zoveel mogelijk aanhouden, en vóór filmbezoek een vaccinatiebewijs (voor dubbel gevaccineerden) of een negatieve Covid-test (maximaal 24 uur oud) gereed houden voor vertoon. Het is verder opmerkelijk, dat het schema van voorstellingen steeds wordt aangepast aan de huidige situatie. Het filmschema wordt afgestemd op de geldende lockdown- ofwel avondklok tijden.”

Filmliefhebbers kunnen nu dus met inachtneming van de geldende Covid-19-regels de door hun gewenste filmvoorstelling bezoeken bij TBL Cinemas. 

 (Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!