Veelzijdige Xiomara Majotie en gospelmuziek

De Surinaamse Jomaina Xiomara Majotie, meer bekend als “Xio”, is actief met gospelmuziek. De krant verneemt het volgende van Roberto The Gboss Banel. De gospelzangeres en schrijfster begon op 11-jarige leeftijd met zingen in de kerk en daardoor is haar zangtalent ontdekt. Ze maakte ook deel uit van het jeugd-worshipteam in de gemeente (Tabernacle of Faith and Love ministries) In 2007 begon zij met het schrijven van haar eigen liederen. Haar passie voor gospelmuziek is er altijd geweest en ze wil zich nu focussen om hogere hoogtes te bereiken. Op haar manier het woord van God verkondigen middels het zingen over de Glorie van God in haar leven.

Het streven van Xiomara is om een zangeres/schrijfster te zijn gebaseerd op normen en waarden en een voorbeeldfiguur te zijn in de maatschappij.

Xiomara zag het levenslicht op 20 april 1992 in het ‘s Lands Hospitaal en komt komt uit een gezin van zes. Grootgebracht door haar trotse ouders Johan Majotie en Wilma Majotie-Nortan. Ze heeft een zus en twee broertjes. In het dagelijks leven houdt zij zich bezig met dans & muziek, business netwerken, sociale projecten, planten, sport en creatieve vaardigheden zoals tekenen, designen en het creëren van scripts/media content. Iemand in een goed humeur stellen dat is haar vibe.

Zij heeft in het afgelopen jaar 2021 de diepste punten in haar leven meegemaakt en dat was het overlijden van haar zorgzame grootmoeder en grootvader binnen hetzelfde jaar. Jammer dat zij er niet meer zijn om haar te horen zingen, maar we putten kracht bij God.

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!