Mc Vuure: “Het doel voor 2022 is een eigen bureau opzetten”

Mc Vuure is al meer dan 8 jaren actief in de muziekscene. Hij doet aan promotie van shows en artiesten. In een gesprek met de entertainmentredactie van Dagblad Suriname vertelt hij het volgende. 

Het jaar 2021 heeft hij mogen afsluiten met promotie aan de Franse kant. Als voornemen voor 2022 heeft hij op de agenda om een eigen bureau op te zetten voor personen die zich willen bezighouden met de showbizz. Volgens Vuure kan ondanks de huidige situatie een artiest niet stil zitten. Vele artiesten doen geen optredens, er is een verbod op, maar ze blijven groeien in de studio. In een eerder interview met de krant gaf MC Vuure het volgende al aan. 

“De meeste artiesten zijn bereid om een samenwerking aan te gaan met hem, vanwege het feit dat men honderd procent kans ziet om het grote publiek te bereiken. Doelstelling van de promotie is om Surinaamse artiesten aan de top te zien. Een bijzonder mooi moment is dat ik met de Best Motivation award naar huis mocht tijdens de Su Music Awards uitreiking in 2019. Het is verder een hele eer om talenten te mogen promoten. Hierbij is de show van Kater Karma, het drukste geweest. Een boodschap naar muziekliefhebbers is, blijft u onze Surinaamse artiesten volgen”, aldus Mc Vuure

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!