Ballonnen Boeket, het initiatief van Aradhana Sadhoe

De Surinaamse Aradhana Sadhoe heeft haar eigen small business Shai’s Ballonnen Boeket. Aradhana vertelt aan de entertainment redactie van Dagblad Suriname het volgende. 

Aradhana wilde altijd zelfstandig bezig zijn en zich bezighouden met iets waarbij ze op haar gemak is, liefde en tijd voor het werk heeft. Na het uitproberen van aantal opties heeft ze gekozen voor het in elkaar zetten van ballonnen boeketten. Heden ten dage kan men bij haar terecht voor ballonnen boeketten, candy box en flower box. Volgens de zussen van Aradhana Sadhoe zit creativiteit en inzicht voor verfraaiing in haar. Op aandringen en motivatie van de zussen nam zij een stap en heeft niet meer terug gekeken. Zodoende heeft ze de eerste boeketten uitsluitend gemaakt voor de verjaardagen van haar nichtjes en neefjes, kinderen van broer en zussen. Ze toont haar creativiteit met alle type ballonnen, zoals ballonnen boeket met thema in elkaar zetten, non thema. Zij tracht steeds met wat nieuws naar buiten toe te treden, ook als een klant een bepaald idee heeft, dan probeert ze die in elkaar te zetten.

2021 is voor Shai’s Ballonnen Boeket ondanks de huidige Covid-19 situatie een succesvol jaar geweest. Vermeldenswaard is, dat ballonnen boeket geschikt is voor elke aangelegenheid, elke bestelling wordt ook aangepast aan de gelegenheid. Na een start in de familiekring heeft de initiatiefneemster de Facebookpagina Shai’s Ballonnen Boeket aangemaakt. Ook familie, vrienden en klanten hebben reclame voor haar gemaakt en dat levert ook een bijdrage aan de groei van de small business. Haar voornemens voor het jaar 2022 is om er een goed jaar van te maken, met nieuwe ideetjes voortzetten en haar klanten verwelkomen. 

“Ik probeer al mijn klanten tevreden te stellen. Hiermee bedoel ik, dat k voor elk budget een boeket in elkaar kan zetten. Ik probeer ook steeds met nieuwe ideeën en modellen te komen zodat het niet saai en of eentonig wordt. Success is not final, failure is not fatal, it is the Courage to continue that counts”, aldus Aradhana Sadhoe.

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!