Hulpbehoeftigen Saramaccapolder ontvangen voedselpakket

In verband met het nieuwe jaar hebben de ressortsraadsleden (rr) en districtsraadsleden (dr) van de VHP van het ressort Saramaccapolder, in samenwerking met Sewa- Project 2021(diaspora Nederland en Suriname ) een aantal hulpbehoeftigen blij gemaakt met een voedselpakket.

In deze moeilijke financieel-economische crisis en bovenop de Covid-19 pandemie, kan een voedselpakket heel veel betekenen voor deze hulpbehoeftigen. De mensen waren erg verheugd om een voedselpakket te mogen ontvangen en bedankte de rr- en dr-leden voor de geste.

Onze hartgrondige dank gaat uit naar mevrouw Natacha Mahadewsingh (grondlegger van Sewaproject 2021 ) en de overige teamleden. De rr- en dr-leden wensen de gehele Surinaamse en Nederlandse gemeenschap een Happy New Year.  Heel veel kracht, liefde, harmonie en soso lobi in 2022.

VHP mediacommissie

error: Kopiëren mag niet!