Goede gezondheid, dat is de beste schat!

Tegen eind van het jaar hebben de meeste mensen genoten van  lekker eten en drinken. Als het nieuwjaar begint heeft men vaak voornemens. De meeste mensen hebben het voornemen de extra pondjes kwijt te raken.
Heel vaak lijkt dit maar een wens,  omdat de meeste mensen deze voornemens al aan het eind van januari zijn vergeten.

Wat heel belangrijk is, is dat men kijkt wat 2021 teweeg heeft gebracht. Het is dan ook goed dat men bereid is om een verandering  hierin te brengen, waardoor men zich veel beter en gezonder zal voelen.  Volgens de diëtiste Wandy Soemodihardjo is het heel belangrijk om genoeg water te drinken, omdat water het lichaam hydrateert.

Ook is het belangrijk om gezonde voeding te nuttigen.
Veelal komt het voor dat men bewust wordt van een gezonde leefstijl wanneer men heeft ontdekt dat men onderliggende ziekten heeft. Het is daarom van belang om een gezonde leefstijl niet uit te stellen.

Aan de andere kant geeft men ook aan dat gezonde voeding te duur is. Volgens de diëtiste moet men prioriteiten stellen in het leven. Het is belangrijk om te investeren in onze gezondheid, aldus Soemodihardjo.

P.Gr.

error: Kopiëren mag niet!