Melaika Eduard: “De launch van de Zudiwa Baby Line, beste prestatie in 2021”

“2021 was een jaar vol nieuwe dingen voor Grun Gowtu. We hebben veel nieuwe producten op de markt gebracht, maar de beste prestatie was voor mij het launchen van onze babyline. De Zudiwa Baby Line, genaamd naar mijn dochtertje Zulema Mudiwa, werd gelaunched in november 2021 na de tweede verjaardag van mijn dochtertje”, zegt Melaika Eduard aan Dagblad Suriname.

“Het was een lang gekoesterde droom en om het eindelijk na al die maanden op de markt te brengen, was voor mij echt een trots moment. Onze baby line bestaat uit baby olie, luieruitslagolie en een baby douche gel. Allemaal gemaakt van fantastische kruiden en natuurlijke grondstoffen om de huid van uw kind op de juiste wijze te verzorgen.”

Eduard geeft aan, dat de luieruitslagolie een grote hulp was voor de kinderen, toen de kinderziekte vorig jaar uitbrak. “Ik kreeg de meest fantastische feedback binnen en dat deed me heel goed. Ik zeg altijd, dat de Zudiwa Baby Line gemaakt is met love and care, omdat ik veel tijd, focus en experiment erin heb gestopt. And of course a whole bottle of mama’s love”, aldus Eduard.

SK

error: Kopiëren mag niet!