Wat denken de mensen van 2021 en 2022?

“2021 gaat de geschiedenis in als een jaar van ontwrichting De verspreiding van Covid-19. Gezondheids- en welzijnsproblemen veranderde de manier waarop er geleefd wordt. De aspecten van welzijn (mentaal, fysiek en financieel) vormen een gevaarlijk cocktail. Golven van verontwaardiging veroorzaakt door politici, zorgen daar bovenop voor verwarring”, is een gevoel, dat meerdere personen bekruipt.

Covid verdwijnt niet

Signalen uit de samenleving: “Het leven, werken en ontspannen zijn van de ene op de andere dag in de war gebracht en hebben de systemische ongelijkheid in de samenleving vergroot. Ik ben als het ware niet gegroeid in mijn loopbaan en andere opzichten. Ik verwacht niet, dat er in 2022 en de nabije toekomst daarin verandering zal komen. Covid-19 zal niet van de ene op de andere dag verdwijnen.”

Psychologische effecten

“De negatieve psychologische effecten van Covid-19, zullen het welzijn in 2022 verder aantasten. Fysieke gezondheid lijkt misschien een van de belangrijkste zorgen bij het omgaan met het besmettelijk virus. Maar men breekt het hoofd vooral over financiële-  en de geestelijke gezondheid.”

Verdrukking

“Het afgelopen jaar heeft bewezen dat we in een constante staat van verandering zijn. Als gevolg daarvan zijn de middelen die we nodig hebben om ons aan te passen aan deze tijden ook anders. Het gaat nu meer dan voorheen om middelen aan te bieden om mensen te helpen uit de verdrukking, waaronder geestelijke gezondheid, fitness, voeding en meer.” Zijn enkele van de belangrijkste thema’s die 2021 hebben gekleurd en een schaduw werpen op 2022.

HD

error: Kopiëren mag niet!