Facebook/Meta bovenaan de lijst van slechtste bedrijven in 2021

Meta Platforms, het nieuwe label voor het moederbedrijf van Facebook, is volgens een recente peiling uitgeroepen tot het slechtste bedrijf van 2021.

Ongeveer 8% van de 1.541 mensen die reageerden op een Yahoo! Finance poll noemde het Meta-bedrijf van Mark Zuckerberg het slechtste van het jaar en het kreeg 50% meer stemmen dan de nummer twee, Alibaba, het Chinese online winkelplatform.

Meta is het onlangs omgedoopt moederbedrijf van Facebook, dat zich dit jaar in een beetje een no-win-situatie bevond, waarbij mensen aan de rechterkant van het politieke spectrum het gevoel hebben dat het platform hun stem censureert, terwijl degenen aan de linkerkant geloven dat het bijdraagt tot verkeerde informatie en haat tegen de samenleving.

Andere oneervolle vermeldingen zijn onder meer AT&T, Nikola en Tesla als enkele van de slechtste bedrijven van het jaar.

error: Kopiëren mag niet!