‘Sapno ki Rani medley’ is romantische cover van 2 golden oldies, uitgebracht door Dejavu

De Nederlandse muziekformatie Dejavu brengt haar 2e videoclip van dit jaar uit. Ook voor deze medley zijn zij een samenwerking aangegaan met de Surinaamse producer Devin Gobind (Devin beats). Eerder hebben zij ook samen de track “Zindagi medley” uitgebracht, waar men super enthousiast op heeft gereageerd. 

Dejavu heeft op 22 december haar tweede videoclip gelanceerd getiteld ‘Sapno ki Rani medley’. Het is een ballad met de vocals van leadzanger van de muziekgroep, Shadon Bindraban. De productie is gedaan door Devin Gobind. Het is een zeer romantische cover geworden met een bijbehorende videoclip. Het gaat om een cover van de originele songs ‘Sapnon Ka Raja Koi Man mein Tha’ gezongen door Shailendra Singh, Sulakshana Pandit en ‘Yeh Raatein Nayi Purani’ gezongen door de legendarische zangeres Lata Mangeshkar. “Een warm nummer voor de koude dagen of knusse momenten met je geliefden of geliefden die je in gedachten mogelijk hebt.”

De clip is opgenomen in Nederland, met de modellen Rajiv Bhagwanbali en Priscillas Rehaes. 

Dejavu is een formatie om in de gaten te houden, want er komt nog veel aan. Er staan al muziekprojecten op agenda met andere zangers van muziekformatie Dejavu” aldus de manager. 

‘Sapno ki Rani medley’ is te beluisteren via YouTube, streamingdiensten en zal ook op televisiestations worden afgedraaid. 

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!