Vlot verloop Miss Teen Caribbean Suriname en Man Of The World Suriname verkiezingen

Op 19 december heeft aangepast de Miss Teen Caribbean Suriname en Man Of The World Suriname verkiezingen plaatsgevonden. De krant verneemt het volgende van de oprichter Singoredjo C. van Stichting Teen, Miss & Mister Caribbean Suriname.

“De avond ging van start met een openingsdans. Er is een bikini ronde geweest voor deelnemers van de Miss Teen Caribbean Suriname 2021 en swimm wear ronde voor deelnemers van Man Of The World Suriname 2021.  Verder een gala ronde en een vragenronde. De jury op deze avond bestond uit ervaren personen betreffende mode en pageants,   Raveena Bharat, Sylvanie Munshi, Soraya Kromopawiro , Renato Sewratan en Delvin Nain met als voorzitter Cherryl Welles-Rijger”.

Miss Teen Caribbean Suriname 2021

Miss Teen Caribbean Suriname 2021 Suriname had in totaal 16 deelnemers in de leeftijdscategorie van 14-19 jaar. Miss Nicole Santana is uitgeroepen tot de Miss Teen Caribbean Suriname 2021.

De volgende winnaressen die behoren tot de top 6 zijn geworden, Miss Charlize Mardan, Miss Shakira Asodanoe, Miss Debora Pessoa Silva, Miss Challegaïn Van Hoop en Miss Leticia Rauana. Verder zijn er nog contestanten met subtitels naar huis. Subtitel Best Talent ging naar Challegain van Hoop, Miss Congeniality, Best in evening gown is naar Nicole Santana. Zij is tevens de winnares.

Miss Photogenic en People’s Choice is Miss Charlize Mardan. Miss Social Media is Debora pessoa Silva. De subtitels Miss Runway en Best Face is gewonnen door Shakira Asodanoe. Best Miss Effort is Taneesha Tolud, subtitle Best Smile is naar Sanyana Gokoel. Best in bikini subtitel heeft Chinara Codrington gewonnen. Best Speech subtitel heeft Refaja Lindveld in de wacht gesleept. De uitblinker Cindy Sanchez heeft de titel Miss Teen International Model 2021 in de wacht gesleept en zal Suriname eveneens in het buitenland vertegenwoordigen als de winnares Miss Nicole Santana. 

Man Of The World Suriname 2021

Zes heren hebben de strijd gevoerd voor het winnen van de pageant, Man Of The World Suriname 2021. Mister Yash Naipal is uitgeroepen tot Man Of The World Suriname 2021. 1st runner up is Darryl Atmodimedjo en 2nd runner up is Andrew Kartodikromo.

Ook de heren hebben subtitels in de wacht gesleept. De Subtitels Best Body, Mister Photogenic, Mister Social Media zijn naar Darryl Atmodimedjo. Mister Andrew Kartodikromo heeft de subtitel Mister Congeniality gewonnen. Mister Colin Gauri heeft de subtitels Mister Effort en Best Speech naar huis meegenomen. Mister Azriël Everduim heeft de Subtitel Best Smile. Mister Yash Naipal tevens de winnaar heeft ook de subtitel People’s  Choice in de wacht gesleept. De winnaar Mister Yash Naipal zal Suriname op het internationaal platform vertegenwoordigen.

(Foto top: Miss Teen Caribbean Suriname 2021, Nicole Santana en Man Of The World Suriname 2021, Yash Naipal)

 (Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!