Latin King Johan Misiedjan op promotour in de Caribbean

The Latin King of Suriname Johan Misiedjan is momenteel bezig met een promotour. De bekende zanger heeft al Sint-Maarten, Curaçao en Aruba aangedaan.

“Ik heb al langer dan 30 jaren hard gepromoot in Europa en nu is de Caribbean aan de beurt. Er zijn nog heel veel mensen in deze landen die wachten op mijn muziek. Ik heb interviews gedaan bij de radiozender Laser 101, Radio Sint-Maarten en nog vier andere. De mensen hebben ook kennis gemaakt met ‘Mi Lobi Wi’. De reacties van radio dj’s en de luisteraars waren heel positief te noemen. Wat ook heel interessant is, dat de zestien nummer 1 hits van de Latin King op de playlist van zes radiozenders op Sint-Maarten zijn geplaatst”.

Zijn nieuwe single ‘Waka Bun’ werd ook geïntroduceerd op het eiland in de Caribische Zee.

“De Caribbean promotour was allang gepland, maar door het drukke programma in Europa is het eindelijk gelukt. Ook Brazilië aandoen staat op de agenda. Het album ‘Mi Wani Si Yu’ onder B&L Music werd in de jaren 90 veel op deze eilanden afgespeeld” zegt de artiest in gesprek met Dagblad Suriname. Latin King Johan Misiedjan is dit jaar nog op bezoek geweest in ons land. 

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!