Kerstnummer gezongen door Gianna Tam

Zangeres Gianna Tam heeft gewerkt aan een muziekproject in verband met de kerstdagen. De song “Single Bells” gaat over een prille liefde. Je hebt wel hoop dat het dit jaar nog zal gebeuren om samen kerst te vieren, maar je bent niet zeker of deze droom werkelijkheid zal worden. De zangeres heeft als doelstelling om met dit nummer iedereen een warm en gezellig kerstgevoel te geven.

Zij zingt in meerdere talen en “Single Bells” is in de talen Nederlands en Engels. Het is een pop genre geworden en de productie is gedaan door HAYP & Chefharless, de mix is gedaan door Skiggy Rapz en voor de mastering heeft Da Goose Mastering gezorgd. Zodoende mag de artiest spreken van nog een voltooid muziekproject op haar naam. “Single Bells” is gelanceerd met een bijbehorende videoclip en is te bekijken via YouTube:

De zangeres kan ook de muziekinstrumenten drums, percussie en piano spelen. Sinds haar 16e jaar heeft ze deelgenomen aan muziekprojecten. Op het conservatorium kwam Gianna’s passie voor het schrijven van nummers naar voren. Ze heeft al twee albums uitgebracht, getiteld ‘Make Me Smile’ en ‘Polyphonic Heroine’. Momenteel werkt ze aan haar aankomende soloproject.

“Behalve het werken aan muziekprojecten ben ik in een grote Latin show The Soul Of Spansih Harlem, betrokken bij jeugdtheatergroep 4Beat en speel ik bij Trijntje Oosterhuis. Soms shows met een DJ en speel ik mee met de band van mijn management HAYP. Ik hoop dat iedereen mooie feestdagen tegemoet ziet, ondanks Covid-19 en deze lastige tijd kan vergeten,” zegt Gianna in gesprek met Dagblad Suriname.

error: Kopiëren mag niet!