Muziekproject voor volgers van Viren Events en muziekliefhebbers

Viren Events houdt zich actief bezig in de entertainment wereld. De promotor en oprichter van Viren Events, Viren Bhondoe, heeft goed nieuws voor al zijn volgers en muziekliefhebbers. De organisatie werkt aan een muziekproject met Surinaamse artiesten waaronder Avinash Rampersad, Akash Mathoera en Perwien Poedien en de talentvolle Nederlandse artiest Sandesh Sewdien. De release zal te volgen zijn via de Facebookpagina van, Viren Bhondoe en Raveen Samoedj en ook op het YouTube kanaal van Raveen Samoedj.

Voor muziek is gezorgd door Devin Gobind (Devin Beats) en verdere arrangementen zijn gedaan door Viren en Joosje. Het geheel heeft als doelstelling om alle volgers van Viren Events te bedanken. Ondanks covid 19 blijft men Viren Events poweren, vandaar een speciaal videoclip voor hun. 

Na de Covid-19 pandemie kunnen de volgers van Viren Events zeker iets groots verwachten. Viren Events is opgericht in 2018 en één van de grootste en onvergetelijke evenementen zijn geweest te River Lounge & Riverside. Een bijzondere dank namens Viren Events voor dit project gaat uit naar een ieder die heeft geholpen en bijgedragen. In het bijzonder Sandesh Sewdien, Ruben Beni en alle sponsoren. 

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!