Gezellig feestje voor kinderen Dankerscentrum Nickerie

De kinderen van het Zuster Dankerscentrum in het district Nickerie konden onlangs genieten van een gezellig feestje. Dit in verband met de komende feestdagen. Het Assembleelid Stephan Madsaleh heeft samen met zijn familie de kindertjes van het zr. Dankerscentrum getrakteerd tijdens hun jaarafsluitfeestje. Zowel de kindertjes als de leiding en personeel van het centrum waren de parlementariër dankbaar voor het gebaar.

De volksvertegenwoordiger stelt: “It’s the month of love and share. The most wonderful time of the year. So let us share our love with those who appreciate. Laten wij de liefde delen met elkaar.”

Eerder heeft hij ook op verzoek van de O.S. Bacovendam School, bordverf gedoneerd. De schoolborden hadden namelijk een verfbeurt nodig. Ook het schoolhoofd en haar team was het Assembleelid bijzonder erkentelijk voor deze donatie.

SAM

error: Kopiëren mag niet!