BOG opent verbeterde Teleperformance hulplijn 178

Het ministerie van Volksgezondheid heeft met betrekking tot Covid-19 woensdag 22 december de Teleperformance hulplijn 178 van het Bureau voor Openbare Gezondheidszorg (BOG) geopend. De hulplijn is bedoeld om de Surinaamse gemeenschap optimaal te voorzien van informatie over Covid-19 dat zich aan het muteren is.

Internationale samenwerking

Bij het verlenen van deze dienst wordt samengewerkt met Teleperformance SE (TP), een Franse maatschappij die organisaties en overheden, waaronder Suriname, helpt met klantencontact. De hulplijn 178 bestaat al geruime tijd. De dienst was ondergebracht op het complex van het BOG aan de Rode Kruislaan, dat echter door brand werd verwoest. Met internationale samenwerking is er nu een efficiënter werksysteem opgezet dat wordt beheerd door bekwame medewerkers die getraind zijn, stage hebben gelopen bij Teleperformance-Suriname, begeleid en verder opgeleid worden.

Het gaat om méér dan telefoontjes beantwoorden

De aanwezigheid van minister Amar Ramadhin van Volksgezondheid en ambassadeur Henk van der Zwan van Nederland bij het openstellen van de verbeterde hulplijn 178, zegt veel over de belangrijkheid van de Teleperformance-dienstverlening onder leiding van directeur Shaneel Gayadien. Het gaat om méér dan telefoontjes beantwoorden. Het is gevoelig veiligheidswerk binnen een mondiale gezondheidscrisis waartegen nog geen afdoend antwoord is gevonden.

HD

error: Kopiëren mag niet!