Zanger Cosa heeft het druk in de muziekwereld

De artiest Cosa is druk bezig met muziekprojecten. Cosa heeft aan enkele nieuwe songs gewerkt met als titel ‘Fake Friends’, ‘Suma Na Ju’, ‘Miljonair’ en nummer ‘Ready’ in samenwerking met de populaire artiest Koyeba.

Zanger Cosa is van Surinaamse afkomst en is inmiddels al 10 jaar woonachtig in België.

“Ik ben geboren in Paramaribo opgegroeid te Nieuw Weergevondenweg. Inmiddels is hij al een jaar bezig in de muziekscene met als doelstelling om Surinaamse muziek op de wereldkaart te plaatsen.  Daarom de keuze om de opnames van mijn videoclips in verschillende landen te doen waaronder Duitsland. Momenteel vertoef ik in Portugal voor een project. Een ieder mag mij volgen op Instagram onder de naam cosanostra198”, zegt de artiest in een gesprek

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!