Danitsia Sahadewsing kondigt dance challenge aan voor fans

De songs “Sweet Love” en “Sosi Yu Lobi” van zangeres Danitsia Sahadewsing zijn goed ontvangen door het publiek. In het kader daarvan heeft de zangeres een leuke giving back bedacht voor alle muziekliefhebbers, fans. In gesprek met de krant vertelt de zangeres “omdat “Sosi Yu Lobi” danspasjes heeft is gekozen om dit nummer te gebruiken.

Deelnemers kunnen een geldbedrag in SRD, merchandise van haar en een kerstpakket winnen. De video’s mag men posten op de artiestenpagina Danitsia Sahadewsing. De video met de meeste likes komt in aanmerking voor een prijs.

Op vrijdag 24 december zullen de winnaars bekend gemaakt geworden. Er zullen twee winnaars zijn namelijk 1 op Facebook en 1 op TikTok. Deze dance challenge is vooral in verband met de aankomende feestdagen. Aan alle muziekliefhebbers, #SosoYuLobi challenge en gebruik de #hashtagg bij het deelnemen aan deze challenge”, zegt de zangeres.

 (Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!