Dharm Mungra: “Het zal in 2022 in ieder geval niet beter gaan”

President Chandrikapersad Santokhi zei onlangs, dat het in 2022 beter zal gaan met het land en de bevolking. Maar, is dat werkelijk zo? Dharm Mungra, voorzitter van de politieke organisatie De Nieuwe Leeuw, kijkt daar toch wat anders tegenaan, zo laat hij Dagblad Suriname weten.

Volgens hem gaat het volgend jaar zeker niet beter gaan. “We gaan in een diepe economische recessie terechtkomen. Zeker als de bankrente naar 30% gaat. Op den duur zal het wel effect hebben, maar het is een te zwaar paardenmiddel. Het gras gaat groeien, maar vele paarden gaan er door sterven.”

“De president moet nu absoluut ophouden met de gemeenschap te misleiden met dit soort Fata Morgana verhalen die grote teleurstellingen teweegbrengen wanneer de beloofde hosanna een lijdensweg blijkt. Gewoon eerlijk en oprecht te werk gaan en eerlijk aangeven wat de ontberingen van het traject zullen zijn.”

PK

error: Kopiëren mag niet!