Nieuw Restaurant Bar ‘Raja Ji’ geopend

De familie Setia is afkomstig uit India en onderneemt graag in Suriname. Het team (zie foto onderaan) heeft haar nieuw Restaurant & Bar ‘Raja Ji’ geopend. Maandag heeft de opening plaatsgevonden met als gast minister Saskia Walden van Economische Zaken, Ondernemerschap en Technologische Innovatie. Het restaurant is per dinsdag 14 december opengesteld voor het publiek.

Het team koos bewust voor de naam Raja Ji. Raja betekent letterlijk vertaald koning. De naam is bedoeld om alle bezoekers het koninklijk gevoel te geven. De setting van restaurant & Bar Raja Ji is gebaseerd op de huidige covid-19 situatie. Zodoende een openruimte waar men terecht is voor Indiase gerechten als Chicken tikka, tandoori chicken, chicken biryani, butter chicken, tandoori shrimps en meer. Het team verwelkomt een ieder in hun zaak, zegt de heer Setia in gesprek met Dagblad Suriname.

(Khoesiaal P.) 

error: Kopiëren mag niet!