TBL Cinemas weer toegankelijk voor het publiek

Manager TBL Cinemas: “Blij dat wij weer mensen mogen ontvangen”

TBL Cinemas heeft haar deuren weer geopend voor het publiek. Sinds vrijdag 10 december zijn er testvoorstellingen gaande. Rachel Gonsalves, Maintenance & IT Manager geeft het volgende aan in gesprekmet Dagblad Suriname, namens de directeur Erwin Emanuels. 

“Projectie wise zijn er geen wijzigingen wat betreft de testvoorstellingen. Het onderhandelingsproces met de distributeurs zit nog in de opstart; dat gaat nog een beetje stroef maar dat komt allemaal door omstandigheden. De contracten van het vloerpersoneel zijn in de afgelopen 21 maanden verlopen en het opleiden van nieuwe krachten is buiten de operatie erg moeilijk, vandaar dat wij het tijdens de opstart allemaal nagenoeg zelf doen. Voordeel hierbij is dat wij zelf meteen zien wat aangepast moet worden in de bestaande procedures. Noemenswaardig is dat een paar ex-collega’s ongevraagd en vrijblijvend zijn komen meehelpen. 

De zalen worden maximaal voor de helft bezet; minder inkomsten dus, maar veiligheid gaat voor. Er is gekozen voor consumptie dat zo min mogelijk afhandeling vraagt. Popcorn bijvoorbeeld wordt ‘s morgens gebakken en verpakt zodat het bij de verkoop alleen afgegeven hoeft te worden, de klant minder lang hoeft te wachten en de drukte voor de balie niet opbouwt. Ook de drukte achter de balie is minder, omdat een groot deel van het werk vooraf is gedaan. Bij de programmering wordt ervoor gezorgd, dat er tussen de start en het einde van de verschillende films genoeg tijd zit waardoor er ook minder mensen tegelijk in een bepaalde ruimte zijn dan voorheen. Vandaag is dinsdag, goedkopere kaarten, dus meer bezoekers. Er zijn 4 films op schema en wij zijn benieuwd naar het verloop van de dag. Wij hebben een heel zware week achter de rug, maar wij zijn blij dat wij weer mensen mogen ontvangen”, aldus de manager. 

De liefhebbers van film op het grote doek kunnen hun hart weer ophalen. Het is wel belangrijk, dat zij zich bij het bezoek aan TBL Cinemas houden aan de Covid-19 regels die volgens protocollen worden toegepast. Velen hebben het bezoek aan TBL Cinemas gemist, maar Mitchell T. heeft dit niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Hij maakte gebruik van zijn kennis betreffende graphic designing en heeft posters in elkaar gezet. De posters gingen viraal en bereikte het team van TBL Cinemas.

Mitchell T. is uitgenodigd voor een testvoorstelling en heeft het bezoek als heel goed ervaren, er worden protocollen toegepast, zoals temperatuur meting. ‘Het heeft mij vooral goed gedaan dat TBL Cinemas open is en dat ik weer eens mocht genieten van een film’ zegt Mitchell in een gesprek. 

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!