Eigenaar café Van Drimmelenpolder, Nickerie, op de bon geslingerd voor feest tijdens avondklok

Na verkregen melding in de nacht van zaterdag 11 op zondag 12 december stelde de politie van Nickerie op een adres te Van Drimmelenpolder een onderzoek in. Volgens die melding was er een feest gaande, zo bericht het Korps Politie Suriname maandag 13 december.

Bij aankomst op de locatie bleek het te gaan om een café en troffen agenten een menigte van zo’n 60 personen aan. De eigenaar van het café, ene L.W., werd proces-verbaal aangezegd ter zake overtreding van het verbod om voor het publiek toegankelijke commerciële lokaliteiten of ruimten open te hebben. Daarnaast werden een aantal bezoekers geverbaliseerd ter zake overtreding van het uitgaansverbod ofwel de avondklok.

De politie wenst te melden, dat de controle op de naleving van de Covid-regels zal worden gecontinueerd en dat er zonder aanzien des persoons zal worden opgetreden bij constatering van overtredingen.

error: Kopiëren mag niet!