Oude man probeert 6-jarig meisje van school mee te nemen

Een oude man blijkt op 30 november getracht te hebben een 6-jarig meisje van de Polanenschool mee te nemen. Dankzij een paar dames, vermoedelijk schoonmaaksters, is de man er niet in geslaagd om het meisje mee te nemen. Dit zegt de moeder aan Dagblad Suriname.

De moeder geeft verder aan, dat haar zoon die op dezelfde school zit, haar heeft voorgehouden dat agenten nu controle doen om na gaan of de kinderen werkelijk door hun ouders/verzorgers worden afgehaald. “Leerkrachten vinden dat ouders hun kinderen eerder van school moeten halen. Dat is mooi en waar, maar ze moeten de kinderen niet bij de poort laten staan. Laten ze desnoods op de bank zitten en die poort moet dicht blijven.”

Ook wil de moeder andere ouders erop attenderen om hun kinderen te leren dat ze niet met vreemden moeten meegaan of praten.

“Als iemand ze aanraakt, laten ze echt schreeuwen, zodat men kan zien of horen dat er wat gaande is. Vooral als ze de persoon niet kennen”, aldus de bezorgde moeder. 

SK

error: Kopiëren mag niet!