OW start pilotproject verfraaiing middenbermen wegen

Het ministerie van Openbare Werken (OW) is onlangs een pilotproject gestart ter verfraaiing van middenbermen van wegen op de mr. Jagernath Lachmonstraat ter hoogte van het ministerie. Er is een aanvang gemaakt met het afscheren van de middenbermen, om meer verkeersveiligheid te garanderen, aldus het ministerie.

Bomen op middenbermen van diverse wegen zijn ondertussen heel groot geworden. Dit zorgt voor onoverzichtelijkheid in het verkeer. In bepaalde gevallen raken bomen zelfs de elektriciteitsmasten en is er beschadiging van het wegdek door de wortels. 

Na de werkzaamheden nabij het ministerie zullen ook andere delen van de Jagernath Lachmonstraat aangepakt worden. Verder worden de Coesewijne- en de Willem Campagnestraat meegenomen in het pilotproject.

Indien dit project succesvol verloopt, zal worden overgegaan tot landelijke uitvoering van deze werkzaamheden. Op de weggebruikers wordt een beroep gedaan geduld te betrachten en mee te werken door de aanwijzingen tijdens de werkzaamheden strikt op te volgen. 

error: Kopiëren mag niet!