Bij inval in woning pakken leden Narcotica Brigade 4 verdachten op

1 verdachte, echtgenote van een verdachte, is na verhoor weer in vrijheid gesteld

Rechercheurs van de Narcotica Brigade hebben zaterdag 4 december een drugsinval gepleegd in een woning aan de Creebsburgweg te Paramaribo. Daarbij zijn de verdachten D.Z. (33) en zijn vrouw T.B. (28) en de broers R.P. (31) en I.P. (25) in de kraag gevat, zo meldt het Korps Politie Suriname donderdagochend 9 december.

Na verkregen en uitgewerkte informatie konden de verdachten worden  opgespoord en aangehouden. Volgens de verkregen informatie werd op die locatie drugs verhandeld, waarbij een groot deel werd aangeleverd en verder werd gedistribueerd.

Er werd een onderzoek ingesteld in de woning en agenten troffen op diverse plekken in en rondom het huis 19.260 gram marihuana en 3.480 gram hasj aan. 

De verdachte D.Z. ontkent wat er vanaf te weten, terwijl zijn partner echter verklaarde, dat er werkelijk drugs op die locatie werden aangeleverd. Maar, zij zei niet te weten wat er verder met de drugs gebeurd. 

De verdachte R.P. heeft verklaard dat hij op verzoek van D.Z. en zijn jongere broer drugs distribueert.

De beide broers en D.Z. zijn na overleg met het Openbaar Ministerie achter slot en grendel geplaatst, terwijl de vrouw na verhoor werd heengezonden.

error: Kopiëren mag niet!