Man (49) verdacht van diefstal vijf ramen uit in aanbouw zijnde woning

De Recherche van het Korps Politie Suriname in Paramaribo heeft maandag de 49-jarige L.B. aangehouden, nadat hij zich had gemeld op het politiebureau, aldus de politie dinsdagavond 7 december.

De man wordt ervan verdacht op zondag 7 november een inbraak te hebben gepleegd in een in aanbouw zijnde woning aan de Beryllstraat te Paramaribo-Noord. Daarbij ging hij er vandoor met vijf ramen van de woning. De benadeelde deed van de diefstal aangifte op het politiebureau Geyersvlijt, die het onderzoek overdroeg aan de Recherche van Paramaribo.

Bij een ingesteld onderzoek kwam volgens verklaringen van een ooggetuige de verdachte en zijn voertuig in beeld. Hij werd opgespoord maar niet aangetroffen. Toen de man vernam dat de politie naar hem op zoek was, meldde hij zich op het politiebureau.

Bij zijn voorgeleiding legde hij onsamenhangende verklaringen af. Na overleg met het Openbaar Ministerie is L.B. door de rechercheurs achter slot en grendel geplaatst. De ramen zijn nog niet achterhaald.

error: Kopiëren mag niet!