31 personen Covid-positief getest dinsdag uit 363 testen en geen personen aan virus overleden – Aantal ziekenhuisopnames blijft dalen

Aan het Covid-19 virus zijn dinsdag 7 december geen personen overleden. Het totaal aantal aan het virus overleden personen, sinds de uitbraak ervan in maart 2020, bedraagt 1.174. Dat meldt de Covid-19 dashboard op de website van het Bureau voor Openbare Gezondheidszorg, BOG, dinsdagavond.

43 Personen werden positief getest (woensdag 34, donderdag 47, vrijdag 31, zaterdag 33, zondag 16 en maandag 43), 363 testen zijn uitgevoerd en volgens het dashboard zijn drie patiënten maandag genezen verklaard. 

Op Intensive Care Units van de ziekenhuizen liggen dinsdag 6 patiënten (zondag nog 10) en in totaal liggen 6 personen met het virus in een ziekenhuis, dat waren er maandag 14. De afgelopen dagen is nog steeds constante dalende lijn waar te nemen in het aantal ziekenhuis- en ICU-opnames.

De BOG Covid-19 dashboard toont 7 december geen personen in isolatie.

Het totaal aantal met Covid-19 besmette personen, sinds de uitbraak medio maart 2020, bedraagt nu 51.083.

PK

error: Kopiëren mag niet!