Guyanese president aan de wandel in binnenstad Georgetown

De president van Guyana, Irfaan Ali, heeft maandag een wandeling gemaakt in de binnenstad van Georgetown. Het Guyanese staatshoofd werd vergezeld door de vicepresident van Ghana, Mahamudu Bawumia, die momenteel op bezoek is. Samen met andere overheidsfunctionarissen is er een ‘meet en greet’ gehouden langs de straat. 

Voor de verkiezingen van mei 2020 werden in Suriname dergelijke zogeheten ‘meet the people’ activiteiten vaker gehouden. Op die manier werd intensief campagne gevoerd door onder andere de huidige president Chandrikapersad Santokhi, die de voorzitter is van de politieke partij VHP.

Echter zijn na de verkiezingen dergelijke activiteiten niet meer gehouden door de regering of de partij. Als reden hiervoor is opgegeven de lokale Covid-19 uitbraak. De regering heeft wel beloofd om het volk te bezoeken en het beleid uit te leggen. 

error: Kopiëren mag niet!