“Het was een super geslaagde dag”

Ilona Overeem en haar team hebben zondag ongeveer 300 porties aan behoeftigen uitgedeeld. Overeem houdt zich al enige tijd bezig met sociaal werk. In een eerder gesprek met Dagblad Suriname geeft Overeem aan, dat haar oom Alberti Balai met het initiatief kwam om kinderen een portie eten te geven op kinderdag. Ook heeft zij hulp van haar donateurs mogen ontvangen, om dit tot stand te brengen.

“Het was een super geslaagde dag. Wij hebben de kindergroep flora van de kerk De Barmhartige Samaritaan een snackbox en drinken mogen geven. Daarna hebben we de kinderen van het tehuis Hoop voor Kinderen in de ochtenduren voorzien van een broodje. Tegen etenstijd kregen zij patat met barbecue kip en een worstje. Verder kregen zij ook cupcakes, donuts en orgeade. De moeders die hun kinderen hadden opgegeven hebben wij ook bezocht, zodat hun kinderen ook lekker konden eten thuis. Niet te vergeten, mijn dakloze vriendjes heb ik ook bezocht. Mijn team was geweldig. Ik bedank al mijn donateurs en mijn team voor deze geslaagde dag”, aldus Overeem.

SK

error: Kopiëren mag niet!