“Engelen bestaan” gezongen door OomJi en Cherbaby

“Engelen bestaan” is een nieuwe song, uitgebracht met een bijbehorende clip. De krant verneemt van Mc Vuure: De song is geschreven door OomJi, Jiret van der Kamp, en het gaat over een nieuwe liefde die veel meer is dan wat je eigenlijk had verwacht. Kort gezegd boven verwachtingen. Het voelt zo goed, dat je denkt dat je eindelijk een engel hebt helemaal voor jezelf.

OomJi heeft Cherbaby benaderd voor dit project. De productie is gedaan door TMG studio en OomJi. De artiest, die een tijdje muzikaal stil was omdat hij andere verplichtingen had, komt nu sterk terug en is klaar om ook Nederland kennis te laten maken met zijn muziek.

Cherbaby is nieuw in de Surinaamse muziekwereld. De song “Dwingi lobi” is een hit voor haar geworden. De zangers vallen onder de label Highqualitylines. “Go fii”,  “Gitara” en “Een nieuwe naam” zijn enkele bekende songs van Jiret van der Kamp. Mc Vuure heeft de taak van promotie op zich. 

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!