Creativiteit komt tot uiting in videoclips door Sasra Team

Een Surinaams talent dat continue werkt aan muziekprojecten is Tigri Sasra. Hij is geboren als Rayan Gangadin en is vandaag de dag actief bezig in de entertainment scene. Hij is de motor achter alle producties en creativiteit van het Sasra Team. Hij bepaalt de stijl van muziek, concept van de videoclip, zorgt voor de opnames van de videoclip, belichting en edit de video’s eveneens.

Tigri Sasra heeft recent gewerkt aan de cover song van ‘Lambi Judai’. Hij heeft een concept bedacht met als locatie een opslagplaats is van de kunstenaar Rahied Abdoel. Sasra Team is bekend met het feit, dat Tigri graag locaties gaat omtoveren voor de opnames van videoclips. Tigri had allang in gedachten om een shoot te doen op de opslagplaats van de kunstenaar, welke op een heel aparte manier met lichtjes en setup van een musicband is gebruikt voor de clip. Een bijzonder woord van dank namens het team gaat uit naar de kunstenaar voor de gelegenheid om daar te mogen filmen.

Tigri Sasra is een rapper, hij doet verschillende stijlen. Al op zijn 9e jaar begon hij op school te rappen. De voorkeur voor de nu 25-jarige gaat uit naar het muziekgenre rap. Hij is ondersteunend en creatief bezig binnen het team, helpt iedereen met bedenken van een melodie bijvoorbeeld.

‘Lambi Judai’ is te bekijken via YouTube en is één van de weinige Bollywood covers door Tigri Sasra. 

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!