Zanger Sandesh Sewdien en de muziekwereld

Zanger Sandesh Sewdien uit Nederland is actief bezig in de muziekwereld. De meest recent uitgebrachte videoclip met Sewdien is getiteld ‘Mere Dil Ki Ghadi’ x ‘Lo Pyar Ki’. De artiest heeft beide songs op zijn eigen manier gezongen. “Mere Dil Ki Ghadi Kare Tik Tik” is origineel een lied uit de film Albela (1951) en gezongen door C Ramchandra, Lata Mangeshkar. “Lo pyaar ki ho gayi jeet balam” is een song uit Jadoo (1951) gezongen door Lata Mangeshkar.

Het muziekproject ‘Mere Dil Ki Ghadi’ x ‘Lo Pyar Ki’ is tot stand gekomen samen met Jay Boedhoe (Majorecordz) tijdens een dagje uit met vrienden. Ze  hebben op een avond samen het concept gemaakt van het nummer en vervolgens heeft Jay deze in de studio uitgewerkt tot een complete song. De zanger heeft gekozen voor deze golden oldies, omdat deze songs momenteel behoren tot zijn favorieten. Zodoende een eigen versie in een mix met beide songs. De opnames van de clip zijn gedaan in de studio bij Sanjay Autar, Selectabeats. De videoclip is te bekijken via YouTube en steamingdiensten. 

“Het werken aan dit project heb ik als zeer positief ervaren, ook is dit mijn snelste productie ooit geweest. Binnen een week hebben we het complete project, van productie tot opnames, mix- en mastering en videoclip kunnen realiseren”, aldus Sandesh in gesprek met Dagblad Suriname.  

Sewdien is op dit moment geen lid van een muziekgroep, maar legt zijn focus op zijn carrière als ‘independent artist’, waarbij hij op verzoek als freelancer doorzet in de scene. Muziekliefhebbers mogen nieuwe muziek en video’s verwachten, maar ook heel wat verrassingen in de internationale scène en leuke samenwerkingen met artiesten wereldwijd.

Verder zal hij ook de focus leggen op de overgang van zijn artiestennaam Sandesh naar Sean D. Dit heeft te maken met de nieuwe muziek die uitgebracht zal worden in verschillende genres.

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!