Jacqueline Fernandez mag na korte aanhouding de luchthaven van Mumbai verlaten

Actrice Jacqueline Fernandez ligt momenteel onder de scanner van het Directoraat Handhaving (ED) als getuige in een 200 crore Rs. witwaszaak. De actrice werd meerdere keren ondervraagd door het centrale agentschap nadat ze in verband werd gebracht met de hoofdverdachte, Sukesh Chandrasekhar.

Op zondagavond werd Jacqueline korte tijd vastgehouden op de luchthaven van Mumbai op basis van een ‘uitkijkcirculaire’ die voor haar was afgegeven door de ED in verband met de afpersingszaak. Ze mocht echter na een korte aanhouding het vliegveld weer verlaten.

Jacqueline Fernandez zou zondag het land verlaten voor een show in Dubai. Er wordt beweerd dat de actrice zelfs tijdens haar verblijf in de Tihar-gevangenis contact had met Sukesh Chandrasekhar. De advocaat van Sukesh had eerder beweerd, dat de actrice een relatie had met zijn cliënt. Te midden van de beschuldigingen kwamen ook foto’s van Jacqueline die Sukesh op de wang kuste, op internet.

De verklaring van Jacqueline is twee keer opgenomen door de ED en ze zal naar verwachting binnenkort worden verhoord in Delhi.

Het onderzoeksbureau heeft een aanklacht ingediend in Delhi tegen Sukesh Chandrasekhar en anderen in de 200 crore Rs witwaszaak. Beweerd wordt 200 crore Rs van de vrouw van een zakenman heeft afgeperst, terwijl die in de gevangenis van Tihar zat. Bovendien heeft het bureau ook bewijs gevonden voor financiële transacties van Chandrasekhar met de Bollywood-actrice. Daarnaast bevat het bewijs van het bureau ook een paard ter waarde van 52 lakh Rs. en een Perzische kat ter waarde van 9 lakh Rs. Deze behoorden tot geschenken gegeven door Chandrashekar aan Jacqueline.

error: Kopiëren mag niet!