Katrina Kaif en Vicky Kaushal’s Rajasthan-huwelijk bevestigd

Berichten over de grote bruiloft van Katrina Kaif en Vicky Kaushal doen al meer dan een maand de ronde. Naarmate de datum van hun huwelijk nadert, worden verschillende details van de grote bruiloft openbaar gemaakt. Terwijl Katrina en Vicky het stilzwijgen bewaren over de aanstaande bruiloft in Rajasthan, heeft de districtscollector van het Sawai Madhopur-district van de staat bevestigd dat de bruiloft zal plaatsvinden van 7 tot 10 december.

De District Collector (DC) onthulde dat in totaal 120 Bollywood- en andere beroemdheden de bruiloft zullen bijwonen. DC Rajendra Kishan vertelde aan de media: “Deze 120 gasten zullen alle Covid-19-protocollen volgen en volledig gevaccineerde gasten krijgen toegang tot de bruiloft van beroemdheden.”

Kishan zei dat de organisatoren de opdracht hebben gekregen om alle Covid-19-protocollen strikt te volgen. Hij zei dat niet-gevaccineerde gasten een negatief RT-PCR-testrapport moeten overleggen voordat ze de locatie betreden. 

Op vrijdag belegde Kishan ook een vergadering met verschillende afdelingen, waaronder politie- en bosfunctionarissen en evenementenmanagers om te zorgen voor regelingen voor menigtecontrole en soepele regulering van het verkeer, en handhaving van de openbare orde te midden van de VIP-beweging.

De bruiloft wordt gehouden in Fort Barwara, op ongeveer 22 kilometer afstand van Sawai Madhopur. Ondertussen, volgens rapporten, zal het paar een beleid voeren om zonder mobiele telefoons op de trouwlocatie te komen om het lekken van foto’s of video’s van de huwelijksceremonie te voorkomen.

error: Kopiëren mag niet!