Katrina Kaif-Vicky Kaushal huwelijk: huwelijksuitnodiging van koppel uitgelekt?

De grote Indiase huwelijksfestiviteiten van Bollywood-actrice Katrina Kaif en -acteur Vicky Kaushal zijn begonnen. De vieringen vinden plaats in Six Senses Fort Barwara in Chauth Ka Barwara in het Sawai Madhopur-district van Rajasthan. Het stel had dinsdagavond hun sangeet-ceremonie. Ze hadden woensdag hun Mehendi en Haldi ceremonie en zullen donderdag in het huwelijksbootje stappen.

Nu is de huwelijksuitnodiging van het paar viraal gegaan op sociale media.

Een dag voordat Katrina en Vicky in het huwelijksbootje stappen, circuleren fanclubs van de acteurs een foto van de huwelijksuitnodiging van het paar. De uitnodiging ziet er eenvoudig uit in pastel roze met bloemenranden. De naam van het paar is in goud gedrukt. De locatie zoals we die kennen wordt genoemd als Six Senses Fort Barwara met als datum 9 december. Vicky Kaushal’s broer acteur Sunny Kaushal’s naam wordt genoemd onder RSVP.

Beide families waren van plan om de mehendi-ceremonie samen te vieren als één grote familie. Tijdens hun sangeet zullen Vicky en Katrina naar verluidt grooven op het nummer ‘Kala Chashma’ en ‘Nachde ne Saare’.

De grootse Bollywood-bruiloft wordt bijgewoond door een groot aantal beroemdheden, waaronder Kabir Khan, Mini Mathur, Neha Dhupia, Angad Bedi, Sharvari Wagh, Gurdas Maan, Simran Kaur en anderen.

error: Kopiëren mag niet!