OW huldigt jubilarissen en gepensioneerden

Het ministerie van Openbare Werken huldigde donderdag een groep jubilarissen en gepensioneerden uit 2017 en 2018. Het ministerie is bezig met een inhaalslag. Wie werkt, gaat uiteindelijk met pensioen en die groep wordt vaak vergeten, zei een aanwezige. De gepensioneerden en jubilarissen werden gefeliciteerd.

De directeur van het directoraat Technische Werken noemde het een eer om aanwezig te zijn.

Minister Riad Nurmohamed ging in op de personele kant, een van de aspecten waar hard aan wordt gewerkt om die te veranderen. “Achterstanden in bevorderingen die mensen in geen jaren hebben gehad worden weggewerkt”, haalde de minister aan. Ook de werksfeer krijgt aandacht.

De minister benadrukte niet van achterstanden te houden. Hij wees ook op het belang van continuïteit op het ministerie waarbij jongeren het werk leren van de mensen met ervaring. Nurmohamed zei ook, dat het werk op het ministerie van OW niet eenvoudig is. Verspreid over het hele land zijn er verschillende disciplines. Bekeken wordt hoe met de gepensioneerden in contact kan worden gebleven, maar bovenal gaf de minister het advies aan de doelgroep om actief te blijven.

Nurmohamed merkte verder op, dat het belangrijk is dat mensen in deze tijd van de pandemie op hun veiligheid letten.


RB

error: Kopiëren mag niet!